lund.bostadsratt-sverige.se: Bostadsrätt i Linero

Bostadsrätt i Linero

Linero är är stadelen som ligger i östra Lund. Området är under ett flertal förändringar, häriband byggande av nya bostäder, utveckling av centrum och parker. I området bor ca 6 000 invånare. Skola, butiker, vårdcentral etc finns inom gångavstånd. För att ta sig till centrala Lund, går det på bara 10 minuter med cykel.

Bostäder
Just nu finns det en stor variation av bostäder i Linero; villor, radhus och lägenheter. Antalet bostäder har ökat de senaste åren och fler planeras att byggas inom närmsta framtiden.

Karta
Karta över Linero

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Östra Torn Nöbbelöv »

Icon CO2 neutral website English transparent.png