lund.bostadsratt-sverige.se: Bostadsrätt i Centrum

Bostadsrätt i Centrum

Centrala Lund är karaktäriserat av kullerstensgator och gamla sekelskiftbyggnader. Allt finns inom gångavstånd, häribland butiker, caféer, restauranger och utelivet. Bara ett stenkast från stadskärnan ligger Lunds Universitet. Även centralstationen ligger i närheten med avgångar till både Malmö och Köpenhamn. Bussförbindelserna är mycket bra med ett flertal bussar som tar dig till de olika stadsdelarna.

Natur
Lund är inte bara känt för sitt studentliv, utan också för alla vackra parker som omger staden. Den mest kända och centrala parken i Lund är Lundagård. Sydväst om innerstan finns även Stadsparken. I båda parker samlas många studenter och andra invånare för studier eller bara för att njuta av den vackra naturen. Öster om centrala Lund kan man besöka den Botaniska trädgården.

Fritid och kultur
Kulturlivet och utbudet av nöjen är stort i Lund. Det finns ett flertal Kulturlokaler, allt ifrån Konsthall och Stadsteater som berikar kulturlivet i staden. Museum och välkända historiska byggnader finns det även många av.

Karta
Karta över Centrum

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Parentesen Fålhagen »

Icon CO2 neutral website English transparent.png